Tweedaags zakelijk Vaararrangement 

Dit arrangement is ontwikkeld om het nuttige met het aangename te verenigen. Naast een aantrekkelijk routeprogramma is er ruimte voor uw zakelijke invulling.

Route: Alphen-Haarlem-Amsterdam-Alphen.
1e dag: Alphen - Haarlem - Amsterdam:
Om 9.30 uur heten wij u van harte welkom aan boord. Bij een kopje koffie maakt u kennis met de bemanning. Aansluitend steken we van wal en varen via het Braassemermeer en de Ringvaart van de Haarlemmermeer naar Haarlem.
Aankomst Haarlem: Ca.13.30 uur. De vaartocht met de ALI-B2 over het Spaarne in combinatie met een stadswandeling door het oude centrum is de manier om kennis te maken met deze Oud-Hollandse stad en haar rijke verleden. Of we meren buiten de stad op een rustige plek af.
Vertrek vanuit Haarlem: 15.30 uur of vanaf 18.00 uur. Via het Noordzeekanaal bereiken we Amsterdam. Hier meert de ALI-B2 in het centrum af. Aankomsttijd: 18. 30 uur/21.00 uur. Proef tijdens een avondwandeling de charme van ‘Amsterdam by night' of geniet van een gezellige avond aan boord.
2e dag: Amsterdam - Alphen
Na een uitgebreid ontbijt heeft u nog tijd voor Amsterdam. Om 12.00 uur begint onze attractieve vaartocht door het centrum van Amsterdam. Verder gaat het via de Amstel, die zich door het prachtige weidelandschap slingert en het Aarkanaal terug naar Alphen.
U kunt er ook voor kiezen om direct na het ontbijt uit Amsterdam te vertrekken. Tijdens onze vaartocht kunnen we op een idyllisch plekje pauzeren en eventueel een (natuur) wandeling maken.
Aankomst Alphen aan den Rijn: 17.00 uur.

Voor meer routebestemmingen zie ons vaarprogramma.

Prijsopgave voor een groep van 12 pers. (volcharter):
12 x 135,-    =    Euro 1.620
Inbegrepen:
o Tweedaagse vaartocht
o Één overnachting in tweepersoonshut (incl. beddengoed een 2 handdoeken)
o Volpension aan boord (lunch en 3-gangenmenu op 1e dag & uitgebreid ontbijt en lunch op 2 e dag)
o Toeristische informatie

Niet inbegrepen:
o Uitstapjes
o Dranken.

 

 


Een frisse kijk op uw zaken!
Geheel verzorgde een- en meerdaagse (vaar)arrangementen voor kleine gezelschappen van max. 12 pers. (dagtochten tot 20 pers.).