De Crew

Gerrit en Christiane heten u als eigenaren resp. gastvrouw & gastheer van harte welkom aan boord van de Ali-B2.

crew alib

 

 

 

Al 25 jaar een gastvrij en ervaren team! 

 

Gerrit is schipper en gastheer in hart en nieren. Hij vaart al meer dan 30 jaren als schipper op verschillende passagiersschepen en staat zo met zijn jarenlange ervaring in de chartervaart garant voor een plezierige en veilige reis aan boord. Sinds 1985 organiseert Gerrit vaarvakanties in Nederland, eerst met de Ali-B en vanaf 1992 met het huidige schip de” Ali-B2”. Door zijn liefde voor het fietsen ontwikkelde hij in 1990 als een van de eersten het concept van de gecombineerde vaar-fietsvakanties: waarschijnlijk de beste manier om NL te ontdekken. Want op de Ali-B2 beleeft u als gast een echte combinatie van vaar- en fietstochten. 

Christiane, partner en mede-eigenares verzorgt voornamelijk op de achtergrond alle arrangementen.  Zo is ze voor de menuplanning en inkopen verantwoordelijk en kookt ook regelmatig voor onze gasten. 

In de kombuis staat onze scheepskokkin Susan of Christiane voor u klaar en verwent u met smaakvolle en afwisselende gerechten.

 

 

 


Ali-B2 - Onze Trots !

De Ali-B2 liep in 1926 van stapel te Alphen aan den Rijn. Ze behoort tot het scheepstype ´Luxe Motor´ en wordt voortgestuwd door een dieselmotor van de voormalige Alphense motorenfabriek De ´Industrie´.

>> meer informatie